Kaappimoduuli
 Lämmönjakokeskukset
 Tiivisteelliset
 Lämmönjakokeskukset
 Pientalo
 Lämmönjakokeskukset
 Pientalokeskuksen
 käyttövedensäädön
 testausraportti
 Pientalokeskuksen
 kytkentäkaaviot ja
 mitoitukset

WTT Onda Kaappimoduuli LJK:t

          

Uudet lämmönjakokeskukset, Tero ja Esa!

WTT Group:n uuden sukupolven lämmönjakokeskukset kaukolämmitykseen. Asuinrakennuksiin, liiketiloihin ja teollisuuskiinteistöihin suunniteltu Tero ja Esa soveltuu sekä uudisrakentamiseen että saneerauskohteisiin.

Näkyvin ero aiempiin lämmönjakokeskuksiin verrattuna näissä on ulkokuoren kotelointi. Kotelointi pitää lämmönjakokeskuksen puhtaana ja lisäävät käytön turvallisuutta, koska kuumia pintoja ei ole esillä, varsinkin jos niitä ei ole eristetty. Päivittäisessä käytössä kotelointia ei tarvitse avata, mutta mahdollista huoltoa varten ne voidaan poistaa.

Sisältä Tero ja Esa ovat tarkoin viimeisteltyjä ja kompakteja, kaikki tarkoin omalla paikallaan 3D suunnittelun ansiosta. Koteloinnin alta löytyy edistyksellistä ja testattua kaukolämpötekniikkaa mm Onda WTT lämmönvaihtimet ovat EN1148 standardin mukaisesti testattu, näin on vain harvalla valmistajalla. Arvoisa asiakkaamme, VAADI vain testattuja lämmönvaihtimia omiin kohteisiisi. Uusimman tekniikan komponentit mahdollistavat tarkat lämpötilan ja käyttöveden lämpötilan säädöt, WTT:n lämmönjakokeskuksissa ei ole turhia ja huoltoa vaativia kalliita komponentteja. Tämä asia kannattaa varmistaa LJK:ta hankkiessaan, "monopoli komponentit" ja niiden uusiminen tai huolto maksaa maltaita loppuasiakkaalle. Tämä asia on tosi kuin vesi.

Helppo asentaa

Keskusten muoto ja putkiyhteiden sijainti on tarkoin suunniteltu, näin asennus oikeaan tilaan sujuu helposti ja joustavasti.. Putkilähdöt ovat ylös- tai alaspäin, joten keskuksen sijoittelu on aiempaa helpompaa mm seinäasennus sopii mainiosti. Standardimitoitetut putkilähdöt, hitsattavat/juotettavat/kierre ja laippa yhteet sekä irrotettavat yhdistäjät sekä tukevat säädettävät jalat helpottavat asennusta. Sisällä komponentit ovat sijoitettu niin että, mahdolliset huolto- ja korjaustarpeet tulevaisuudessa onnistuvat mahdollisimman helposti.

Näissä Tero ja Esa kaappi malleissa on otettava huomioon kuitenki, mahdollinen helpompi ulkokuoren vaurioituminen haalauksessa ja asennuksessa, huoltotöiden vaikeampi suorittaminen kuoren sisällä, koska LJK on kompaktimpi. Putkieristykset ovat työläämmät, lämmönjakohuoneeseen LJK:n sijoitus on mahdollista vain yhdelle suunnalle ym nämä ratkaisut soveltuvat harvempiin tilanteisiin kuin normaalit mallimme, tosin oikein kokonaisuus suunniteltuna, saadaan tästä ns. toimiva konaisuus. Kaappi Teron ja Esan kokonaisuus on suunniteltava erityistä huolellisuutta käyttäen.


Kaappi-Esan tehot ovat KV 120 - 500 kW ja LJ 40 -400 kW, myös 3-piirisenä.


Kaappi-Teron tehot ovat KV max 120 kW ja lämmitys max 40 kW, myös 3-piirisenä.Lataa tästä tuotteeseen liittyvät materiaalit PDF muodossa

       Etusivu    |    Ekologisuus    |    Tuotteet    |    Rekrytointi    |    Ajankohtaista    |    Yhteystiedot    |    Vuokraa loma-asunto       

WTT Group Oy, Lentolantie 22, 36220 Kangasala Tampere, FINLAND, puh. +358 (0)3-314 37 300, fax +358 (0)3-318 7478
©2010 WTT Group, All rights Reserved