Juotetut
 Tiivisteelliset

Lämmönvaihtimet

Rakenne ja toiminta

WTT Onda juotetut levylämmönvaihtimet koostuvat prässätyistä levyistä, jotka ovat juotettu yhteen uunissa. Valmistuksessa joka toinen levy on käännetty 180° ympäri suhteessa edelliseen. Rakenne koostuu kahdesta virtauskanavasta, joissa virtaavat aineet kulkevat vastavirtaan. Kanavalevyjen muotoilu aiheuttaa erittäin turbulenttisen virtauksen, joka pitää kanavasolan puhtaana. Lisäksi tuloksena on uskomattoman tehokas lämmönsiirtyminen virtaavien aineiden kesken, myös pienillä virtaamilla. Kaikki komponentit ottavat osaa lämmön siirtymiseen.


Tehtävät

Tyypillisiä tehtäväsovellutuksia on: Kaukolämpö- ja lämmönjakokeskukset, kaukojäähdytys, lämmitys, lattialämmitys, ilmastointitehtävät, lämmöntalteenotto, vapaajäähdytys, kattilalaitokset, käyttövedentuotto, höyrystin (AE)/lauhdutin tehtävät lämpöpumpuissa ja liuosjäähdyttimissä, öljynjäähdyttimet jne.


Asiakastuki

Autamme luonnollisesti teitä optimoimaan WTT Onda juotetunlevylämmönvaihtimen lähes kaikkiin tehtäviin. Suoritamme kaikki lämpötekniset mitoitukset tietokoneohjelmillamme, myös kaukolämmön lämmönjakokeskukset. Tarvitsemme vain lähtöarvot.


Eristys & yhdistäjät

Juotetut levylämmönvaihtimet toimitetaan eristysmanttelein (Polyuretaani tai solukumi) ja yhdistäjin (hitsattavat- ja/tai juotettavat, Compactlaipoin ja vastalaipoin).Lataa tästä tuotteeseen liittyvät materiaalit PDF muodossa

Lämmönvaihtimet
       Etusivu    |    Ekologisuus    |    Tuotteet    |    Rekrytointi    |    Ajankohtaista    |    Yhteystiedot    |    Vuokraa loma-asunto       

WTT Group Oy, Lentolantie 22, 36220 Kangasala Tampere, FINLAND, puh. +358 (0)3-314 37 300, fax +358 (0)3-318 7478
©2010 WTT Group, All rights Reserved